UA-49580755-1

A hibrid munkavégzés ránk talált

Akár akarjuk, akár nem, ez egy olyan dolog, amit a pandémia hozott nekünk és a jelek szerint marad velünk. Néhány hete a Forbes hasábjaira írtam meg a hibrid munkamodellel kapcsolatos tapasztalataimat és javaslataimat, amit most ide is belinkelek, hogy elolvashasd. Ez volt egyébként ‘Az Elég Jó Vezető’ sorozatom 25. része – Te olvastad már a többit? Ha nem, akkor itt is nézelődhetsz, vezetői készségek alapján tudsz keresgélni a cikkek között.

A hibriddel kapcsolatban pedig írd meg nekem, kérlek, kommentben vagy akár külön üzenetben, hogy Nálatok mi a helyzet: milyen beosztással működtök most? mi tetszik benne? min kellene inkább változtatni szerinted? Azért kérem ezt, mert fejembe vettem, hogy a következő időszakban aktívan követem majd a hibriddel kapcsolatos fejleményeket és igyekszem leszűrni az optimális vezetői működés mikéntjeit, hogy meg is oszthassam Veletek széles körben.

Tehát a cikk, olvasd el:

„Nem értem, hogyan kockáztathatja meg egy tulajdonos, hogy a rugalmatlanság miatt elveszítse a már bevált kollégát”

Innen pedig eljuthatsz a kapcsolatfelvételi űrlapomhoz, ahova beírhatod a hibridhez fűződő viszonyod 🙂 Köszönöm, hogy itt vagy velem és ezen a forró nyáron is fontosnak tartod, hogy fejleszd magad!

Szólj hozzá!