UA-49580755-1

Közgazdász vagyok, jogi szakoklevéllel kiegészítve. Nagyon sokáig azt hittem, hogy csak a számok világában tudom magam jól érezni, számvitelt és vállalatértékelést tanultam, majd a bankszektorban helyezkedtem el. Folyamatszervezési, kockázatkezelési, controlling és termékfejlesztési területeken szereztem gyakorlatot, majd vezetőként egy termékmenedzsment csapat munkáját irányítottam. Működésemet stratégiai szemlélet jellemezte: gyorsan és többféle megoldást szállítottunk, folyamatosan a piaci igényekhez alakítva.

Változást életembe az anyaság hozott: első kislányom születését követően valami újat szerettem volna tanulni, amin keresztül többet tudok meg az emberekről, a kapcsolataikról, saját magamról. Így találtam rá a coachingra. Szerelem volt első hallásra: azonnal a tanulásba vetettem magam és gyakorlatban is kezdtem próbálgatni szárnyaimat. Érdekes utat jártam be, míg rájöttem, hogy hangsúlyos benne a segíteni akarás, a türelmes hallgatás és szüntelen kérdezés igénye.

A vezetőfejlesztés a fő fókuszom, mert ebben jól tudom ötvözni saját vezetői tapasztalatomat és a megoldásközpontú coaching módszertanát. Ahogyan az adott beszélgetés kívánja: lehet, hogy elméleti ismereteket osztok meg, lehet, hogy a saját megoldásodat segítek megtalálni. Az biztos, hogy a(z általában 90 perces) beszélgetésünk során minden tudásommal és intuíciómmal azon leszek, hogy számodra a lehető legnagyobb hasznot jelentse a velem töltött időd. Átlagban 3 alkalommal találkozom ügyfeleimmel, ez alatt lényeges változást tudunk elérni, ha igazán elkötelezett vagy benne!

Nemzetközi Akkreditációm

Az International Coach Federation (ICF) tagjaként munkámra nézve irányadónak tartom az ott megfogalmazott etikai normákat. A szervezet Magyar Tagozata 2012-ben szakmai szempontok alapján nekem ítélte „Az Év Coacha” címet. Az ICF minősítési rendszerében 2013 elején Associate Certified Coach – ACC, majd 2020 májusában pedig Professional Certified Coach – PCC fokozatot szereztem, mely nemzetközi szinten is igazolja, hogy coaching tevékenységemet magas minőségben végzem.

Egyéni és teamcoaching folyamatok mellett készségfejlesztő tréningeket és szervezetfejlesztő workshopokat tartok magyar és angol nyelven egyaránt és trénerként adom át az asszertív kommunikáció Gordon modell szerinti készségeit. Saját fejlesztési módszertanomat tanulmányaim széles palettáját szintetizálva alakítottam ki, így ötvözöm a megoldásközpontú módszertant a GROW modellel, NLP, TA és Gestalt alapokkal.

Évek óta tartok előadásokat különböző konferenciákon, írom meg tapasztalataimat szakmai magazinoknak és portáloknak . 2017-ben indítottam Az ’Elég Jó’ Vezető Programomat, mellyel a Forbes.hu felkérésére széles körben, online teszem elérhetővé eddigi vezetőfejlesztő tapasztalatom. 2020-ban indult podcastom Life Hack Podcast néven a Jazzy Rádión, ahol Jazzkovács Lászlóval beszélgetek szerdánként 16:10-től a vezetés különböző aspektusairól. A korábbi részek visszahallgathatóak innen. Az IT világában eljött robbanásszerű fejlődés indukálta a Jövőálló IT Vezető Program létrejöttét, melyben CIO-k és IT vezetők tanulják meg tőlünk a legfontosabb vezetői készségeket. Elkötelezett vagyok a folyamatos tanulásban, ezért az önképzésbe és mások fejlesztésébe is fektetek energiát: 2021 szeptemberétől a Széchényi István Egyetem nemzetközi Doktori Iskolájában PhD hallgatóként a hibrid munkakörnyezetben sikerrel alkalmazható vezetési eszköztárat kutatom, rendszeresen dolgozom pro bono módon alapítványokkal és a MATEHETSZ tutorjaként tehetséges fiatalokat támogatok. Rengeteg dolog érdekel és szeretem összekapcsolni a látszólag egymástól távol eső témákat is, ezért sokat írok, használd bátran ezt a sok tudásanyagot – böngészgesd kedvedre Te is!

2019_review_v2

Y2018.png
2017_evertekelo_FINAL_HD

Szólj hozzá!