Magamról

Közgazdász vagyok, jogi szakoklevéllel kiegészítve. Nagyon sokáig azt hittem, hogy csak a számok világában tudom magam jól érezni, számvitelt és vállalatértékelést tanultam, majd a bankszektorban helyezkedtem el. Folyamatszervezési, kockázatkezelési, controlling és termékfejlesztési területeken szereztem gyakorlatot, majd vezetőként egy termékmenedzsment csapat munkáját irányítottam. Működésemet stratégiai szemlélet jellemezte: gyorsan és többféle megoldást szállítottunk, folyamatosan a piaci igényekhez alakítva.

Változást életembe az anyaság hozott: első kislányom születését követően valami újat szerettem volna tanulni, amin keresztül többet tudok meg az emberekről, a kapcsolataikról, saját magamról. Így találtam rá a coachingra. Szerelem volt első hallásra: azonnal a tanulásba vetettem magam és gyakorlatban is kezdtem próbálgatni szárnyaimat. Érdekes utat jártam be, míg rájöttem, hogy bennem van a segíteni akarás, a türelmes hallgatás és szüntelen kérdezés igénye is.

A vezetőfejlesztés a fő fókuszom, mert ebben jól tudom ötvözni saját vezetői tapasztalatomat és a megoldásközpontú coaching módszertanát. Ahogyan az adott beszélgetés kívánja: lehet, hogy elméleti ismereteket osztok meg, lehet, hogy a saját megoldásodat segítek megtalálni. Az biztos, hogy a(z általában 90 perces) beszélgetésünk során minden tudásommal és intuíciómmal azon leszek, hogy számodra a lehető legnagyobb hasznot jelentse a velem töltött időd. Átlagban 3 alkalommal találkozom ügyfeleimmel, ez alatt lényeges változást tudunk elérni, ha igazán elkötelezett vagy benne!

Az International Coach Federation (ICF) és Magyar Tagozatának tagjaként munkámra nézve irányadónak tartom az ott megfogalmazott etikai normákat. A szervezet 2012-ben szakmai szempontok alapján nekem ítélte “Az Év Coacha” címet. Az ICF minősítési rendszerében 2013 elején Associate Certified Coach – ACC fokozatot szereztem, mely nemzetközi szinten is igazolja, hogy coaching tevékenységemet magas minőségben végzem.

Évek óta tartok előadásokat különböző konferenciákon, írom meg tapasztalataimat szakmai magazinoknak és portáloknak és tartok testreszabott workshopokat nagyvállalatok vezetőinek. Rengeteg dolog érdekel és szeretem összekapcsolni a látszólag egymástól távol eső témákat is, ezért nemrégiben egy új weblapot indítottam inspirációs céllal – böngészgesd kedvedre Te is!

 

Reklámok
Hozzászólás

Ön mit gondol erről?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s