‘Az Elég Jó Vezető’ Program

A Forbes.hu-n eddig megjelent cikkeim alapját ‘Az Elég Jó Vezető’ Programom adja, mellyel vezetői csoportokat fejlesztek már évek óta. Egy-egy csoporttal 6-7 alkalommal találkozom, általában egy 3 órás délelőtt erejéig. A feldolgozott témákat a megrendelővel egyeztetve alakítjuk ki, a módszertanban keverem a workshop és csoportos coaching elemeket, hogy minél több és minél gyorsabb legyen a tanulás és lehetőleg még a program közben beépítsék azt a résztvevők a hétköznapi munkájukba.

Eddig 23 fejezet jelent meg. Az újabb részekről a Facebook oldalamon vagy a blogértesítőre oldalt feliratkozva szerezhetsz tudomást.

Ha céget vezetsz vagy van egy menedzsmented, akikre ráférne egy kis összehangolás, olvasgass bele a fenti cikkekbe és találj magatoknak valami első kipróbálnivaló feladatot. Aztán beszéljünk arról, hogy hogyan tovább 🙂

Az oldalaimon található valamennyi tartalom szerzői joga engem illet. A cikkekből online idézni az eredeti hely megjelölésével lehet, offline felhasználás esetén a kapcsolat fülön lévő email címen keressetek meg előzetesen, kérlek!

Leave a comment

Leave a Reply

  • Ne maradj le semmiről!

    Kérlek, add meg e-mail címed, hogy azonnal értesülj az új bejegyzésekről!
    Adatkezelési tájékoztató a Kapcsolat fülön.

    Join 109 other subscribers

  • ‘Az Elég Jó Vezető’ programom a Facebookon fut

  • Twitter posztjaim

  • Mindegyik hasznos valahogyan