‘Az Elég Jó Vezető’ Program

A Forbes.hu-n eddig megjelent cikkeim alapját ‘Az Elég Jó Vezető’ Programom adja, mellyel vezetői csoportokat fejlesztek már évek óta. Egy-egy csoporttal 6-7 alkalommal találkozom, általában egy 3 órás délelőtt erejéig. A feldolgozott témákat a megrendelővel egyeztetve alakítjuk ki, a módszertanban keverem a workshop és csoportos coaching elemeket, hogy minél több és minél gyorsabb legyen a tanulás és lehetőleg még a program közben beépítsék azt a résztvevők a hétköznapi munkájukba. Ha Te is szeretnéd, hogy a cégednél/területeden egységesen és jól gondolkodjanak a vezető kollégák a vezetés mibenlétéről, szólj és kitaláljuk, hogyan tudjuk a legjobban a Ti igényeitekre szabni a programomat! Addig is olvass bele a cikkekbe, hogy tudd, milyen szemlélettel fejlesztem én a vezetőket!

A cikkeket a képekre kattintva olvashatod plusz a saját Facebook oldalam alatt létrehozott eseményben gyűjtöm össze és további kapcsolódó tartalmakat is ott találsz.

Alapkészségeket mutatok be egy kicsit más szemszögből – nem csak vezetőknek!

Ha céget vezetsz vagy van egy menedzsmented, akikre ráférne egy kis összehangolás, olvasgass bele a fenti cikkekbe és találj magatoknak valami első kipróbálnivaló feladatot. Aztán beszéljünk arról, hogy hogyan tovább 🙂

Az oldalaimon található valamennyi tartalom szerzői joga engem illet. A cikkekből online idézni az eredeti hely megjelölésével lehet, offline felhasználás esetén a kapcsolat fülön lévő email címen keressetek meg előzetesen, kérlek!

Leave a comment

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: