UA-49580755-1

Vezetői csoportokat fejlesztek már évek óta ‘Az Elég Jó Vezető’ Program név alatt. Egy 9-12 fős csoporttal 6-7 alkalommal találkozom, általában egy 3 órás délelőtt erejéig. A feldolgozott témákat a megrendelővel egyeztetve alakítjuk ki, a módszertanban keverem a workshop és csoportos coaching / szupervíziós elemeket, hogy minél több és minél gyorsabb legyen a tanulás és lehetőleg még a program közben beépítsék azt a résztvevők a hétköznapi munkájukba.

A programom alapján fut a cikksorozatom is a Forbes hasábjain, az eddig megjelent cikkeket találod meg ezen az oldalon. Az újabb részekről a Facebook oldalamon vagy a blogértesítőre oldalt feliratkozva szerezhetsz tudomást.


Ha céget vezetsz vagy van egy menedzsmented, akikre ráférne egy kis összehangolás, olvasgass bele a fenti cikkekbe és találj magatoknak valami első kipróbálnivaló feladatot. Aztán beszéljünk arról, hogy hogyan tovább 🙂

Az oldalaimon található valamennyi tartalom szerzői joga engem illet. A cikkekből online idézni az eredeti hely megjelölésével lehet, offline felhasználás esetén a kapcsolat fülön lévő email címen keressetek meg előzetesen, kérlek!

Szólj hozzá!

%d bloggers like this: