.

No.1. on Top10 Coaches of Budapest

🎉Megint rákerültem egy nemzetközi listára, aminek nagyon örülök, elismerésnek veszem. De azért kicsit el is gondolkodtam rajta. Elég nagy divat lett mostanában olyan listákat gyártani, melyeken a legjobbnak vélt szakemberek nevei sorakoznak, de vajon mire kellenek ezek nekünk?


➕Egyrészt segítenek eligazodni egy ügyfélként idegen szakma világban, teremtenek némi biztonságot a nagy ismeretlenben. Bizalmat sugallnak, hozzájárulnak a rajtuk szereplő szakemberek reputációjához és hitelességéhez. A listára kerülés a kemény munka elismerése (kivéve, ha lájkgyűjtős módon alakult ki a rangsor, mert akkor csak annak a fokmérője, hogy kinek van több mozgósítható ismerőse…).
〰️Ugyanakkor az értékelések jellemzően szubjektívek, és nem feltétlen tükrözik a valóságos teljesítményt. Különösen egy olyan szakmában, mint a coaching, ahol nem is egyértelmű, hogy miben mérjük az eredményeket.. Ráadásul, ha valaki annyira speciális területen mozog, hogy a szakterülete nem is hasonlítható össze másokéval, könnyen kimarad a szórásból.
🍀Nekem most szerencsém volt, mert a rangsort felálltó The Forbetter Insitute összes kritériumának megfeleltem és az anonim zsűri a lista élére is sorolt. Hálásan köszönöm nekik! Közben meg azt is gondolom, hogy olyan ez, mint egy könyv borítója. Szeretjük az esztétikus borítókat és az első benyomás nagyon fontos, de azért a kincsek vagy a csalódások a lapok között rejtőznek majd. Szeretném azt hinni, hogy az igazi értékem abban a tudásban és 20 éves tapasztalatban rejlik, amit az ügyfeleim igazán csak a személyes beszélgetések során fedezhetnek fel. Még ha nem is verik utána nagydobra 😉

📜Itt a teljes lista egy csodás budapesti panorámakép alatt: https://lnkd.in/dBVXf_dK

🙏De azért inkább maradj az oldalamon és keress valamit, ami a vezetéssel kapcsolatban érdekel Téged 😉

Szólj hozzá!