Hálásan köszönöm!

Rendhagyó évértékelőm következik.

2021-ben minden eddiginél többet dolgoztam, rengeteg vezetővel kerültem kapcsolatba és annyi, de annyi visszajelzést kaptam Tőletek, mint még soha. Nem szoktam ezeket megosztani, mert nem érzem szükségét, hogy magamat fényezzem, most mégis kivételt teszek. Nagyon hálás vagyok, hogy ennyi különböző feladattal bíztok meg engem (és bennem), és hogy arra is veszitek a fáradtságot, hogy megírjátok, milyen hatással vannak Rátok a közös programjaink.

A teljesség igénye nélkül, ilyenek voltak idén:

  • online nagycsoportos előadások (50 – 300 fővel),
  • kiscsoportos vezetőfejlesztő workshop-sorozatok (10 – 15 fővel),
  • teamcoachingok élőben és online is,
  • egyéni felsővezetői coachingok (leginkább online, az első élő találkozó után kb ugyanolyan hatékony),
  • egyetemistáknak tanítottam coaching skilleket,
  • a heti, élő rádiós sorozatom (ami podcast is) már a 67. résznél tart,
  • (és nem mellesleg, éjszakánként a PhD kutatásomon dolgozom, a hibrid munkavégzésben hasznos vezetői eszköztárat akarom Nektek részletesen leírni).

Azért tudtok ilyen szépeket írni a programok hasznosságáról, mert beleteszitek Ti is az energiát az előkészítésbe, egy csomót egyeztetünk arról a jövőről, amiben már a képzési programok után lesztek, így Rátok tudom szabni a témákat, a tananyagot, a feladatokat. Mivel már azelőtt megismerem a cégeteket belülről, mielőtt a fejlesztésben részt vevő vezetőkkel találkoznék, gyorsabban és célirányosabban tudunk haladni az általatok áhított változás irányába. Ez kezdetben mindkettőnk részéről egy csomó plusz idő és gondolkodás, de én ezentúl is csak így akarom majd csinálni, mert végeredményben ettől lesz Többet, kevesebbel!

Szólj hozzá!

Discover more from Bánhidi Brigitta - Leadership Coach

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading