Vezetői know how gyűjtemény

  1. Sokáig ki akartam maradni a jólmegmondomhogyankell online meeting tartási észosztásból, de mostanra annyi bizonytalanság és frusztráció jött össze az általam szondázott vezetőknél, hogy mégis belementem. Írtam egyet – ezúttal társszerzővel közösen – arról, hogy mivel foghatjuk meg az introvertált meeting résztvevőt az online térben és hogyan adhatunk meg minél többet az extrovertáltnak az általa hiányolt impluzusokból. Csináltam hozzá szép infografikát is, azt megmutatom itt, a cikkért viszont kattintsatok, kérlek: Mitől más egy meeting online, mint offline?

2. Szeptember óta vagyok egyszerre lelkes, büszke és hálás is a Life Hack névre keresztelt Podcastom miatt, ami szerdánként fut a Jazzy 90.9 rádión és amiben heti 7 percben a vezetés különböző finom kis kérdéseiről beszélgetünk Jazzkovács Lászlóval. Mostanra sikerült kitalálnom, hogy hogyan lesz elérhető Apple és Google Podcasts felületeken is úgyhogy semmi nem tart vissza Benneteket attól, hogy visszahallgassátok az eddig fent lévő 21 részt!

Listen on Apple Podcasts vagy Listen on Google Podcasts vagy Listen on Hearthis.at vagy egyszerűen csak kattints itt lent a témára, ami most épp foglalkoztat 🙂

Life Hack – 2022.01.05. Bánhidi Brigitta -Hogyan lettem én coach? Life Hack Podcast Bánhidi Brigittával

  1. Life Hack – 2022.01.05. Bánhidi Brigitta -Hogyan lettem én coach?
  2. Life Hack – 2021.12.29. Bánhidi Brigitta -Tanuljunk meg tanulni!
  3. Life Hack – 2021.12.23. Bánhidi Brigitta – Vitázás, véleménycsere okosan
  4. Life Hack – 2021.12.15. Bánhidi Brigitta – Hogyan találjuk meg az ideális munkát?
  5. Life Hack – 2021.12.08. Bánhidi Brigitta – Honnan tudjuk, hogy itt az ideje a karrierváltásnak?

Szólj hozzá!

Discover more from Bánhidi Brigitta - Leadership Coach

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading