Mire jók a digipostitek?

Ha 🐎 nincs, a 🐴 is jó. Szegény 👨 vízzel főz. Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli – üzeni a népbölcsesség.

És tényleg, nem állt meg az élet a #maradjotthon alatt sem, sok vezető tartja most is fontosnak, hogy folytassuk a megkezdett fejlesztéseket – a legnagyobb örömömre. Egy csomó mindent meg tudunk oldani online is, itt például egy 9 fős menedzsment teamcoachingjának post it gyűjteményét láthatjátok. Beszélgettünk velük egy egész délelőttön keresztül és hasznosnak is nyilvánították a befektetett időt, én mégis nagyon várom már, hogy újra találkozhassunk. Mert hiába van akármilyen szuper programunk, kameránk és netünk, képtelen vagyok levenni azokat a kis rezdüléseket, amiket a közös térben a 👁em sarkából vagy a hátam mögötti sóhajtás meg👂eléséből vagy a szünetben feltett kérdésekből észlelek és ami sokszor új ajtókat nyit ki előttünk.

Az ember társas lény, a vezetés pedig különösen az, hiszen más emberek befolyásolását, irányítását jelenti így nem is várhatjuk magunktól, hogy ugyanazon a hatékonyságon és eredményekkel dolgozzunk kizárólagos online „találkozók” alkalmával. Tartsunk hát ki még egy kicsit és bízzunk a kutatókban, hogy hamar fel tudnak minket szabadítani 🕊.

Ha fent vagy a LinkedIn-en, kövesd be kérlek a szakmai oldalamat, mert újabban oda is kiírok néhány gondolatot: https://www.linkedin.com/company/banhidibrigitta.hu/

Szólj hozzá!

Discover more from Bánhidi Brigitta - Leadership Coach

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading