UA-49580755-1

Ha IT vezetőként támogatásra vágysz, keress meg a Kapcsolat fülön keresztül és kitaláljuk, mi a legjobb formátum a számodra! Egyéni coaching vagy a cégetek igényeire szabott csoportos vezetőfejlesztés is szóba jöhet. Nyílt csoportunk a pandémia lezajlásának végéig nem indul újra.

2 in 1 vagyis a résztvevők igényeihez rugalmasan idomuló vezetőfejlesztő program, ahol nem csak beszélünk róla, hanem használjuk is az agilitást*!

Hat alkalmas workshop sorozatunkban akár azonnal is alkalmazható technikákkal ismertetjük meg a már most is IT vezetőként működő résztvevőinket, hogy ne kelljen saját kárukon megtanulniuk a leckét és gyorsan, kevés energiabefektetéssel alakíthassák ki saját jövőálló vezetői arcukat.

Várunk Téged, ha IT-hoz, digitális átálláshoz, agilitás működtetéséhez, innovációhoz kapcsolódó területet vezetsz, vagy ha Rajtad is múlik a jövőnk!

Head of IT, CTO, CIO | Head of PMO  |  Head of Digital  |  Head of Transformation

A jövőnket egyre gyorsuló ütemben a technológia határozza meg, ezért a szervezetekben (nem is annyira észrevétlenül) felértékelődik az IT vezetők szerepe. Azoké a vezetőké, akik eddig jellemzően keveset tanultak a vezetésről, hiszen szakmai kvalitásaik miatt lettek kiemelve és csak az volt a dolguk, hogy biztosítsák a cég IT hátterét. Most viszont kulcskérdés lett, hogy mennyire képesek csapatot építeni és a nehezen megszerzett szakembereket a cégnél megtartani. Mi segítünk nekik választ találni többek között az alábbi kérdésekre:

  • Mit csináljak ma? – amikor annyi mindent kellene csinálnom 
  • Hogyan fogja végre megérteni? – mikor már annyiszor elmondtam
  • Hogyan motiváljam? – hiszen hiába gyenge, pótolni még nehezebb lenne
  • Miért pont arra? – kiszámíthatatlan környezetben is kell tudni dönteni
  • Hogyan ne kapjak szívrohamot?  – mert aki tud égni, az tud kiégni is, sajnos 
  • Hogyan tegyem fontossá az IT-t? – hisz nélkülünk úgyse mennek semmire

Eddig 3 csoportunk végzett, kivétel nélkül elégedetten távoztak. 

A program során 6 alkalommal, péntek délelőttökön, 9 – 12:30 között, Budapest III.ker. Szépvölgyi út 34. helyszínen találkozunk. 

Az egyes találkozók között átküldött olvasnivalókkal, digitálisan kiadott feladatokkal segítjük a tanultak beépülését. A program kiegészülhet egy utánkövető, a fenntarthatóságot segítő személyes coaching vagy tanácsadó beszélgetéssel is.

A program házigazdái:

 Bánhidi Brigitta 112PS_kerek  TL_portré_kerek

Bánhidi Brigitta

közgazdász, vezetőfejlesztő,

‘Az Év Coacha’ 2012,

az “Elég Jó Vezető Program” tulajdonosa, a gyors és tartós megoldások szakértője

www.banhidibrigitta.com

Tanács Lajos

programozó matematikus,

vezető tanácsadó,

a Wunderplan Informatikai Tanácsadó Kft és a Derrick és Harry Projekt és Vezetés Blog alapítója

www.wunderplan.hu

A program ára:

395e Ft + Áfa per résztvevő,

mely magában foglalja a hat délelőttnyi workshopot, az összes tananyagot, a köztes online kapcsolattartást és igény esetén egy 60 perces utánkövető coaching/tanácsadó beszélgetést a program zárását követő 2 hónapon belül, a résztvevő által választott házigazdával.

A csoportlétszám 8-12 fő, a helyeket jelentkezési sorrendben töltjük fel. Kérjük, hogy csak a fent lehatárolt (IT) vezetők jelentkezzenek, ezzel is támogatva az egymástól való tanulást is!

Érdekel a program, kérlek szóljatok, ha lesznek új időpontok!

*Agilis alapelvek szerint nagyon sok mindent lehet csinálni a világon. Kiforrott módszertan nem létezik arra, hogy IT vezetői tréninget hogyan kell agilisan csinálni, de mi, az agilis ismereteink és oktatási tapasztalatunk alapján kidolgoztunk egy olyan, új megközelítésű oktatási formát, amelyben központi szerepet kapnak a következő agilis elvek:

  • A tanulók számára a rendelkezésre álló idő alatt a számukra személyesen lehető legnagyobb értéket képviselő tudás megszerzése,
  • A tréning módjával és tartalmával kapcsolatos visszajelzések folyamatos, már a program során történő beépítése,
  • A program kezdetén kitűzött személyes- és csoportcélok teljesülésének folyamatos visszamérése,
  • A kitűzött célok megvalósulásáért a tanulócsoport közösen vállal felelősséget, hiszen a résztvevők pozitív szemléletű aktivitása és tudásmegosztása nagyban elősegíti a közös célok elérését.

Tarts velünk és tapasztald meg Te is az agilis működést saját bőrödön, hogy eldönthesd, hogyan tudod ezt a szemléletet Te is használni a saját csapatod vezetése során!

A Dínőfőnökök kora lassan lejár, de vajon milyen lesz a jövő IT vezetője? Szerintünk jövőálló!

Ha akarsz néha egy jót nevetni, kövesd Dínófőnököt itt: https://www.facebook.com/dinofonok/

Legutóbbi posztok a blogomon: