Jövőálló IT Vezető

A Dínőfőnökök kora lassan lejár, de vajon milyen lesz a jövő IT vezetője?

A jövőnket egyre gyorsuló ütemben a technológia határozza meg, ezért a szervezetekben (nem is annyira észrevétlenül) felértékelődik az IT vezetők szerepe. De hogyan is működik a jövőben egy sikeres CIO? A robotok térnyerésének üteméhez hasonlóan ezt sem tudhatjuk pontosan, de van pár tippünk arra, mit nem árt jól csinálni, ha szeretnénk jövőállóak lenni. 

Szerintünk a jövő sikeres IT vezetője tud válaszolni a következő kérdésekre:

  • Mit csináljak ma? – amikor annyi mindent kellene csinálnom 
  • Hogyan fogja végre megérteni? – mikor már annyiszor elmondtam
  • Kit rúgjak ki? – hiszen hiába gyenge, pótolni még nehezebb lenne 
  • Miért pont arra? – kiszámíthatatlan környezetben is kell tudni dönteni 
  • Hogyan ne kapjak szívrohamot?  – mert aki tud égni, az tud kiégni is, sajnos 
  • Hogyan váljak iránymutatóvá? – barátunk az innováció 

Hat alkalmas workshop sorozatunkban a fenti kérdéseket körüljárva akár azonnal is alkalmazható technikákkal ismertetjük meg a már most is IT vezetőként működő résztvevőinket, hogy ne kelljen saját kárukon megtanulniuk a leckét és gyorsan, kevés energiabefektetéssel alakíthassák ki saját jövőálló vezetői arcukat.

Az egyes találkozók között átküldött olvasnivalókkal, digitálisan kiadott feladatokkal segítjük a tanultak beépülését. A program része egy utánkövető, a fenntarthatóságot segítő személyes coaching vagy tanácsadó beszélgetés, melyre a program zárását követő 2 hónapon belül kerül sor, a résztvevő által választott házigazdával.

A második dínófőnök-mentesítő programunk 2019.feb.1. pénteken elindult.

A következő kurzus 2019. őszére várható, szept-dec. között 6 db péntek délelőttjén, 9 – 12:30 között, Budapest III.ker. Szépvölgyi út 34. helyszínen. Ha szeretnél értesítést, amikor kitűzzük a pontos dátumokat, add meg az e-mail címed a lenti formon!

A program házigazdái:

 Bánhidi Brigitta 112PS_kerek  TL_portré_kerek

Bánhidi Brigitta – közgazdász, vezetőfejlesztő, ‘Az Év Coacha’ 2012, az “Elég Jó Vezető Program” tulajdonosa

www.banhidibrigitta.com

Tanács Lajos – programozó matematikus, vezető tanácsadó, a Wunderplan informatikai tanácsadó Kft és a Derrick és Harry Projekt és Vezetés Blog alapítója

www.wunderplan.hu

A program ára:

367e Ft + Áfa per résztvevő

2019.jún.15-ig történő jelentkezés esetén 330e Ft + Áfa per résztvevő

mely magában foglalja a hat délelőttnyi workshopot, az összes tananyagot, a köztes online kapcsolattartást és igény esetén egy 60 perces utánkövető coaching/tanácsadó beszélgetést a program zárását követő 2 hónapon belül.

A maximális csoportlétszám 12 fő, a helyeket jelentkezési sorrendben töltjük fel. Kérjük, hogy csak IT vezetők jelentkezzenek, ezzel is támogatva az egymástól való tanulást is!

Ez engem érdekel, kérem, küldjetek több infót!