Miért?

Mert azt csinálom, amit szeretek:

Coaching | Training | Változáskezelés hatékonyan, felső- és feltörekvő vezetőknek | csapatoknak

Tizenhárom évvel ezelőtt hagytam ott a multik világát, hogy a magam uraként azzal tölthessem az időmet, amiben hiszek és aminek hosszú távon látom értékét. Napjaim nagy részében vezetőkkel beszélgetek, hogy együtt egy jobb világot építhessünk. Egyéni és csoportos coaching, egész napos együttműködés-fejlesztő teamcoaching és készségfejlesztő workshopok töltik ki a munkaidőmet, amibe időnként becsúszik egy-egy konferencia-előadás és cikkírás is. ‘Az Elég Jó Vezető” sorozatom a forbes.hu oldalain már a 16. résznél tart, nézz utána itt a honlapomon, ha kérdéseid vannak a saját vezetői működésed hatékonyságát illetően! Megoldásközpontú módszertannal dolgozom, ügyfeleimmel néhány alkalommal találkozom csupán. Ezalatt segítek nekik felfedezni belső erőforrásaikat és továbblépési lehetőségeiket, hogy utána rám már ne is legyen szükségük és önállóan foghassanak a megoldásépítésbe. Innen a mottóm: Többet, kevesebbel!

Kérlek, tölts egy kis időt azzal, hogy megkeresed a számodra legérdekesebb tartalmat itt az oldalamon!

 1. Írtam sok-sok cikket különböző magazinokba és portálokra. Válogass a témakörökből az oldalt található szófelhőből vagy egyszerűen csak kezdd el pörgetni az “Blog” fül alatt a blogmotort! Külön is keresgélhetsz rövidebb írások (Négypercesek) illetve vezetőfejlesztő témájú cikkek (Publikációim) körében.
 2. ‘Az Elég Jó Vezető’ Programom alapján írok egy sorozatot a Forbes.hu oldalaira, amiben a legalapvetőbb vezetői készségeket veszem sorra. Tartozik hozzá egy facebook esemény is, azt megtalálod az oldalam alatt illetve ide is linkeltem az összes eddigi cikket.
 3. Elindult végre a saját Podcastom is, Life Hack címmel a Jazzy Rádión beszélgetek Jazzkovács Lászlóval szerdánként 16:10-től. A korábbi adások visszahallgathatóak innen.
 4. Született néhány interjú velem, amiben a coachingról beszélek illetve arról, hogy mit gondolok én erről a fejlesztési formáról. Az az esettanulmány is fent van itt, amivel 2012-ben ‘Az Év Coacha’ címet megnyertem.
 5. Tartok egy csomó előadást mindenféle konferenciákon, itt most kicsit lemaradásban vagyok az oldal frissítésével, de ha képeket szeretnél nézegetni vagy témák érdekelnek, böngészd az Előadóként oldalamat.
 6. Rájöttem nemrég, hogy az IT vezetők méltatlanul voltak eddig kihagyva a vezetőfejlesztési tevékenységekből, pedig a jövőnk nagyrészt rajtuk (hiszen az általuk irányított technológiai fejlődésen) múlik. Létrehoztuk ezért a Jövőálló IT Vezető Programunkat, hogy rövid idő alatt, gyakorlatorientált módon a CIO-k, IT vezetők is magukra szedhessék a legfontosabb vezetői készségeket, legyen akár agilisan, akár hagyományos módon működő szervezet is alattuk.
 7. Nagyjából hetente egyszer megkeres valaki, vagy valakinek a valakije, hogy mondjam meg, mi is ez a coaching és hogy Ő hol tanulja ezt meg. Ha Neked is ilyen kérdéseid vannak, kezdd itt az olvasást: Mi az a coaching?

És ott van még az a sokféle social media felület, ahol jelen vagyok és különböző tartalmakat osztok meg, kérlek, nézd végig a widgeteket itt oldalt! Ha pedig kérdésed van, írj a Kapcsolat fülön és válaszolok 🙂 

 • Ne maradj le semmiről!

  Kérlek, add meg e-mail címed, hogy azonnal értesülj az új bejegyzésekről!
  Adatkezelési tájékoztató a Kapcsolat fülön.

  Join 109 other subscribers

 • ‘Az Elég Jó Vezető’ programom a Facebookon fut

 • Twitter posztjaim

 • Mindegyik hasznos valahogyan