Miért?

Örülök, hogy benézel a világomba! Oldalamon – csakúgy, mint munkám során – vezetőfejlesztéssel, szemléletformálással és változáskezeléssel foglalkozom, megoldásközpontú módszertannal. Ügyfeleimmel néhány alkalommal találkozom csupán, ezalatt segítek nekik felfedezni belső erőforrásaikat és továbblépési lehetőségeiket, hogy utána önállóan foghassanak a megoldásépítésbe. Bízom benne, hogy ezzel az oldallal Neked is tudok valami hasznosat nyújtani. Többet, kevesebbel!

Kérlek, tölts egy kis időt azzal, hogy megkeresed a számodra legérdekesebbet!

  1. Írtam sok-sok cikket különböző magazinokba és portálokra. Válogass a témakörökből az oldalt található szófelhőből vagy egyszerűen csak kezdd el pörgetni az “Blog” fül alatt a blogmotort! Külön is keresgélhetsz röviddebb írások (Négypercesek) illetve vezetőfejlesztő témájú cikkek (Publikációim) körében.
  2. ‘Az Elég Jó Vezető’ Programom alapján írok egy sorozatot a Forbes.hu oldalaira, amiben a legalapvetőbb vezetői készségeket veszem sorra. Tartozik hozzá egy facebook esemény is, azt megtalálod az oldalam alatt illetve ide is linkeltem az összes eddigi cikket.
  3. Született néhány interjú velem, amiben a coachingról beszélek illetve arról, hogy mit gondolok én erről a fejlesztési formáról. Az az esettanulmány is fent van itt, amivel 2012-ben ‘Az Év Coacha’ címet megnyertem.
  4. Tartok egy csomó előadást mindenféle konferenciákon, itt most kicsit lemaradásban vagyok az oldal frissítésével, de ha képeket szeretnél nézegetni vagy témák érdekelnek, böngészd az Előadóként oldalamat.
  5. Készül angol nyelvű oldalam is, ahol inspirációs anyagokat gyűjtök, videók, könyvek, cikkek, prezik, képek, idézetek: domorewithless.solutions
  6. Nagyjából hetente egyszer megkeres valaki, vagy valakinek a valakije, hogy mondjam meg, mi is ez a coaching és hogy Ő hol tanulja ezt meg. Ha Neked is ilyen kérdéseid vannak, kezdd itt az olvasást: Mi az a coaching?